Ai o societate comerciala si doresti o colaborare cu un producator apicol ?

Esti apicultor si doresti sa iti maresti numarul de familii de albine ?

CONTACTEAZA-NE ! ! !

       SC ADY PRODCOM SR a fost infiintata in anul 1993, iar incepand cu anul 2000 desfasoara activitati de achizitie miere de albine, destinata exportului si cresterea albinelor .

       Stupinele sunt amplasate pe valea Ramnicului, in zona colinara, curata, cu pasuni, fanete, paduri si pomi fructiferi, care asigura o dezvoltare normala a familiilor de albine si o abundenta de nectar la salcam, tei si faneata.

       Activitatea de achizitie miere de albine a crescut treptat, astfel ca in anul 2015 SC ADY PRODCOM SRL a devenit cea mai mare firma din Romania la codul CAEN 0149- cresterea albinelor.

       Unitatea de procesare este amplasata in satul Dedulesti, comuna Topliceni, judetul Buzau si este autorizata ANSVSA , H-28 CE, pentru miere vrac si imbuteliata.

       Firma are implementat programul HACCP.

       Mierea de albine provine din stupinele proprii si din stupine autorizate din Romania.

       SC ADY PRODCOM SRL proceseaza miere provenita doar din Romania, contribuind astfel la promovarea produselor autohtone.

       In perioada activa ( iunie, iulie, august) firma vinde roi pe faguri si matci selectionate din rase omologate in Romania- albina carpatina- fiind autorizata ANSVSA si ANZ, in acest sens.

       De asemenea firma vinde familii de albine la preturi accesibile si pe alese ( fiecare cumparator isi alege familiile pe care doreste sa le cumpere).